Liste Finale etapa I – Cazare Vară 2018

În continuare regăsiți atașat documentul care cuprinde lista studenților beneficiari ai locurilor de cazare și potențialii beneficiari pe perioada verii, la sfârșitul căruia puteți găsi legenda cu informațiile necesare.

Menționăm că au fost luate în considerare toate confirmările și mail-urile trimise la adresa cazarevara@osut.ro până în data de 9 iulie, ora 20:00.

Deoarece numărul cererilor de cazare încă depășește numărul locurilor din cămine, solicităm ca DOAR studenții marcați cu PORTOCALIUconfirme necesitatea unui loc de cazare pe perioada verii la adresa de e-mail cazarevara@osut.ro, data limită de confirmări fiind miercuri, 11 iulie 2018. Studenții care sunt marcați cu verde nu mai trebuie să confirme locul de cazare.

De asemenea, în urma discuțiilor purtate cu conducerea universității, căminul Camelia va rămâne deschis, iar cei care au confirmat și au beneficiat de loc acest cămin pe parcursul anului universitar 2017-2018, vor fi cazați pe perioada verii tot în Căminul Camelia.

De asemenea, studenții Facultății de Drept vor fi cazați în căminul Drept.

Joi, 12 iulie 2018, se va afișa lista finală.

Vă reamintim că studenții care beneficiază de un loc de cazare pe durata vacanței de vară se vor caza în perioada 23-24 iulie. Studenţii cazaţi în căminele C13 şi C17, care NU beneficiază de cazare pe perioada verii, au obligaţia de a elibera camerele până la data de 16 iulie, cel târziu. Studenţii cazaţi în celelalte cămine UVT au obligația de a elibera camerele până la data de 24 iulie, cel târziu.

ATENŢIE! Studenţii care NU se vor caza în perioada 23-24 iulie, îşi vor pierde locul de cazare pe timpul verii.

Taxe pentru luna august și septembrie:

C17 – 180 lei/lună;

C13, Camelia – 200 lei/lună.

Pentru mai multe informații despre cazarea pe perioada verii, accesați următorul link: https://osut.ro/cazare-vara-2018/  

Rezultate Finale, etapa I – Cazare Vară 2018