Se apropie a 18-a ediție de BUZZCamp !

Joburi, cei mai tari speakeri și un city break pe măsură. Toate la BUZZCamp!

Cel mai longeviv eveniment de dezvoltare personală și recrutare specializată își așteaptă participanții

 

Pe 8 noiembrie, BUZZCamp invită studenții și proaspeții absolvenți din Timișoara la cea mai nouă ediție, cu tema Your Career Travel Guide, pentru o întâlnire cu angajatorii lor preferați, la Hotel Timișoara. Tinerii au șansa să participe la cea de-a 18-a serie de conferințe și workshopuri menite să le ofere un preview al viitorului lor profesional și chiar să le aducă jobul mult visat. Mai mult, ei vor primi sfaturi de dezvoltare personală de la speakerii BUZZCamp și vor afla informații despre cum este mediul de lucru în companiile participante la eveniment.

 

Ediția cu numărul 18 a BUZZCamp va fi punctul de start în carieră pentru mii de studenți și proaspeți absolvenți din toată țara. Evenimentul își propune să pună participanții în contact direct cu cei mai doriți angajatori, de la care să afle informații prețioase pentru cariera lor, iar la final, pot pleca de la BUZZCamp cu un job, cu premii și excursii în Europa. Obiectivul nostru este comun cu cel al tinerilor – de a-i ajuta pe aceștia să pornească la drum alături de cele mai bune companii și să îi motivăm să ajungă la performanțe cu ajutorul conferințelor ținute de oameni de succes, care ne inspiră.

 

La ediția din Timișoara vor fi prezente companii precum BAT sau ACI World Wide pentru a cunoaște tineri cu potențial, pe care vor să îi formeze în cadrul departamentelor lor. Mai mult, participanții vor primi, în cadrul conferinței The Republic of Personal Development, sfaturi de dezvoltare personală de la speakeri de top. La conferința The Federation of Your Dream Career, cei prezenți vor primi informații prețioase de orientare în carieră de la reprezentanți ai companiilor participante, iar la workshopuri vor avea ocazia să se facă remarcați și să plece cu un job.

 

Evenimentul se va desfășura la nivel național, în principalele opt mari orașe din țară: București, Iași, Cluj Napoca, Timișoara, Sibiu, Brașov, Craiova și Constanța.

 

Participarea la BuzzCamp este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă pe https://goo.gl/AuzEjR .