Recrutări OSUT – conTRIBuie și tu!

 

Studiez de atâta timp modul de viață al locuitorilor acestei așezări, iar aici am să împărtășesc cu restul lumii secretele bine păzite ale unuia dintre cele mai recunoscute triburi. La prima vedere, ce iese cel mai mult în evidență este unitatea și spiritul de întrajutorare, iar cu cât te apropii mai mult poți observa complexitatea traiului lor.

Zeitatea care le oferă un sens este Reprezentarea Studențească. Toată activitatea lor gravitează în jurul ei, având până și ritualuri închinate ei. Unul dintre cele mai importante ritualuri este numit Democrația în UVT și constă în alegerea celor mai potriviți reprezentați ai civilizației pentru a participa la luarea deciziilor ce privesc buna desfășurare a așezării.

Anul începe cu Balul Bobocilor, ritual în care noii veniți sunt întâmpinați și au ocazia de a-și arăta cele mai neobișnuite talente. Continuă cu ITFest, ritual prin care membrii tribului aduc în așezare cele mai noi tehnologii din lume și au diferite concursuri. Urmează Abecedarul Carierei, care este un ritual pregătitor în care membrii așezării învață cum să se menajeze și se pregătesc pentru a păși spre civilizație. Astfel, ajungem la cel mai mare ritual al lor, StudentFest, ritual în cadrul căruia arta și cultura adusă din toate punctele lumii se reunesc în așezare, ca mai apoi să fie slăvite timp de două săptămâni. Ultimul, dar nu cel din urmă, ritualul West Summer University se referă la pregătirea urmașilor pentru viața pe care o vor duce într-o așezare.

Acestea sunt doar o parte din lucrurile pe care le-am putut observa până acum. Voi continua să mă documentez încercând să mă apropii.” – Notițele unui locuitor al așezării, ulterior devenit recrut.

El a realizat ce diferență poate aduce conTRIBuția lui în așezare, așa că a ajuns să se alăture tribului OSUT. Reprezentarea a devenit și pentru el sacră.

Începând din 18 februarie, haide și tu să descoperi secretele tribului OSUT.

Ne găsești la standul de recrutări din holul principal UVT de luni până vineri între orele 9 și 16 și te poți înscrie și online accesând forumularul:

Recrutări OSUT -conTRIBuie și tu!