Evaluare cadre didactice UVT

Dragi colegi,
Evaluarea cadrelor didactice vizează identificarea direcţiilor de acţiune pentru creşterea performanţei individuale a cadrelor didactice şi a personalului de suport.
Conform Hotărârii Senatului nr. 18/20.10.2016, evaluarea cadrelor didactice se realizează online și este obligatorie cel puțin asumarea, în cazul în care nu se dorește evaluarea, prin accesarea opțiunii „Nu doresc realizarea evaluării”.

Evaluarea se realizează în perioada 3-15 ianuarie 2017, accesând platforma elearning.e-uvt.ro folosind adresa instituțională sau accesând link-ul: https://goo.gl/8aJwzn. Aceasta va lua în analiză toate componentele activității didactice şi aspectele comportamentale şi atitudinale ale cadrului didactic şi personalului de suport faţă de studenţi.
Procedura de sistem privind Evaluarea de către studenți a activității personalului didactic și a celui de suport poate fi accesat aici:
PROCEDURA DE SISTEM

Evaluarea consta din urmatoarele paliere:

1. Dupa actiunea de logare veti ajunge intr-un ecran cu doua optiuni din care este obligatoriu sa alegeti una:
Nu doresc sa fac evaluarea / Doresc sa fac evaluarea

2. Daca alegeti sa faceti evaluarea va trebui sa acordati o nota generala pentru fiecare curs/seminar pe care l-ati parcurs in acest semestru.

3. Acolo unde este cazul puteti sa adaugati un comentariu liber, o recomandare sau orice alt mesaj despre disciplina si/sau titularul respectiv.

4. Suplimentar, se poate realiza si o evaluare in profunzime pentru materiile pe care le-ati parcurs cu mai multa atentie prin accesarea unui set de 9 criterii distincte.

5. Atat nota generala cat si notele de la criterii se acorda de la 1 la 10.

6.In cazul in care sesizati erori in structura disciplinelor si atribuirea cadrelor didactice aferente va rugam sa le semnalati prin accesarea butonului de AJUTOR.

Feed-back-ul oferit de studenti reprezinta o prima conditie foarte importanta si absolut necesara pentru imbunatatirea activitatilor didactice viitoare.
Cu multumiri pentru disponibilitate si colaborare,
Echipa DMC”