Redistribuirii lunare – etapa I

În continuarea acestui articol se regăsește lista cu locurile acordate în această primă etapă de redistribuiri lunare.
Numărul cererilor depuse a fost de 520, dintre care peste 300 au fost cereri de cazare, iar locurile disponibile au fost în număr de 117. Astfel, au fost prioritare cererile de cazare, iar în această etapă nu au fost aprobate cererile de transfer.

Locurile disponibile au fost împărțite pe facultăți proporțional cu numărul de cereri de cazare depuse, ulterior fiind distribuite în funcție de punctajul de cazare, dar ținându-se cont și de opțiunile pe care și le-a exprimat fiecare student.

În această etapă de redistribuiri nu s-au putut acorda locuri de cazare în căminele de 2 persoane, respectiv căminele C12, C13 și Drept, deoarece se așteaptă sosirea unor studenți Erasmus, care au deja locurile de cazare asigurate în aceste cămine, dar care, din motive ce țin de viză, nu au putut sosi încă.
Astfel, aceste locuri sunt păstrare în rezervă, iar în cazul în care studenții menționați mai sus nu vor sosi, locurile respective vor fi distribuite în cadrul următoarelor etape de redistribuiri lunare.

Studenților care și-au ales ca opțiuni de cazare doar cămine în care nu au fost locuri disponibile în această etapă, nu li s-a acordat loc de cazare.

Pentru a se putea caza, persoanele de pe listă trebuie să-și ridice dispoziția de cazare de la sediul OSUT (UVT, camera 247) începând de luni, 8 octombrie, ora 12:00. Acestea pot fi ridicate până cel târziu joi, 11 octombrie, ora 17:00, iar cazările efective se pot face până vineri, 12 octombrie.

ATENȚIE! Persoanele care nu-și ridică dispoziția de cazare în perioada anterior menționată, își vor pierde locul.

În decursul zilei de astăzi, 6 octombrie, au fost contactați și studenții care au depus cereri de schimb la Serviciul Social pentru a li se comunica rezoluția. Nu toate schimburile au fost aprobate, urmând ca săptămâna viitoare să se rediscute situația acestora.

Redistribuiri – etapa I