Redistribuiri lunare etapa II

La finalul acestui articol se regăsește lista cu locurile acordate în cea de-a două etapă de redistribuiri lunare din acest an universitar.

 

Deoarece, în continuare, numărul cererilor de cazare este foarte mare (au fost 163 de cereri de cazare din totalul de 256 de cereri depuse în această etapă) în comparație cu numărul de locuri disponibile (74), nici în această etapă nu s-au aprobat cereri de transfer.

 

Au fost luate în considerare doar cererile depuse, online sau în format fizic la sediul OSUT, în perioada 9-11 octombrie.

 

Locurile disponibile au fost împărțite pe facultăți, proporțional cu numărul de cereri de cazare depuse, ulterior fiind distribuite în funcție de punctajul de cazare, dar ținându-se cont și de opțiunile pe care și le-a exprimat fiecare student.

 

Deoarece locurile libere din căminele de 2 persoane (C12, C13, Drept) au fost ocupate de studenții Erasmus care trebuiau să mai sosească, nu au fost acordate locuri în aceste cămine.

 

Studenților care și-au ales ca opțiuni de cazare doar cămine în care nu au fost locuri disponibile în această etapă, nu li s-a acordat loc de cazare.

 

Pentru a se putea caza, persoanele de pe listă trebuie să-și ridice dispoziția de cazare de la sediul OSUT (UVT, camera 247) începând de luni, 22 octombrie, ora 12:00. Acestea pot fi ridicate până CEL TÂRZIU JOI, 25 octombrie, ora 17:00, iar cazările efective se pot face PÂNĂ VINERI, 26 octombrie.

 

ATENȚIE! PERSOANELE CARE NU-ȘI RIDICĂ DISPOZIȚIA DE CAZARE, RESPECTIV NU SE CAZEAZĂ ÎN PERIOADA ANTERIOR MENȚIONATĂ, ÎȘI VOR PIERDE LOCUL DE CAZARE!

 

Lista cu locurile acordate este disponibilă aici: https://drive.google.com/drive/u/5/folders/1Jg8hqpq5HkGZ9PafYylui893lYkHu8mD