Redistribuiri – etapa IV

La finalul acestui articol se regăsește lista cu locurile acordate în cea de-a patra etapă de redistribuiri lunare din acest an universitar.

Au fost luate în considerare doar cererile depuse, prin intermediul formularului online, în perioada 20 decembrie 2018 – 4 ianuarie 2019.

 

În această etapă s-au soluționat toate cererile de cazare depuse (56), iar în cazul în care nu au existat locuri conform opțiunilor selectate, s-a acordat, totuși, loc de cazare, dar într-un alt cămin.

De asemenea s-au aprobat și 12 cereri de transfer, dintre cele 31 care au fost depuse.


Locurile disponibile au fost distribuite în funcție de punctajul de cazare, dar ținându-se cont și de opțiunile pe care și le-a exprimat fiecare student.

Pentru a se putea caza, persoanele de pe listă trebuie să-și ridice dispoziția de cazare de la sediul OSUT (UVT, camera 247) începând de luni, 14 ianuarie, ora 14:00. Acestea pot fi ridicate până cel târziu joi, 17 ianuarie, ora 17:00, iar cazările efective se pot face până vineri, 18 ianuarie.

Persoanele cărora li s-a aprobat transferul trebuie să-și facă mai întâi decazarea din căminul în care locuiesc momentan, iar ulterior să se cazeze.

ATENȚIE! Persoanele care nu-și ridică dispoziția de cazare, respectiv nu se cazează în perioada anterior menționată, își vor pierde locul de cazare!

Redistribuiri – etapa 4