Redirecționează până la 3.5% online

Știați că impozitul anual pe venit plătit de persoanele angajate ajunge în bugetul statului?

Prin intermediul Ordinului aprobat de președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 147/2020, cu modificările și completările ulterioare, aveți posibilitatea de a redirecționa până la 3,5% din impozitul anual pe venit către o organizație nonprofit. Astfel, puteți susține proiectele tradiționale OSUT, ca StudentFest, West Summer University, ITFest, Abecedarul Carierei, proiecte care de-a lungul anilor au adus mii de oportunități de dezvoltare a tinerilor care au luat parte la acestea. Ai libertatea de a alege destinația acelui procent de până la 3,5%, care în alte condiții, ar ajunge oricum la stat. De ce nu ai face-o?

Formularul poate fi completat de orice persoană fizică care obține venituri din salarii și asimilate acestora. Poți contribui la buna funcționare a proiectelor, implicit și a organizației, fără să ducă la vreo cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul 230.

Cum puteți redirecționa 2% (pentru veniturile realizate în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2019), respectiv 3,5% (pentru veniturile realizate în perioada 1 aprilie – 31 decembrie) către OSUT?

E foarte simplu! Urmați pașii de mai jos:

  1. Accesați site-ul:  https://redirectioneaza.ro/osut/doilasuta?fbclid=IwAR2KMPjfbYEyKWMEHGb9ppYDr6y96WVp3QzNxFtWN64qpKnhwBL3y8eUj4o
  2. Completați datele de identificare;
  3. La punctul II scrieți suma care revine redirecționării (dacă nu o cunoașteți, ea va fi ulterior calculată de către organul fiscal);
  4. Printați formularul și semnați-l; 
  5. După ce ați semnat formularul, scanați-l și trimiteți-l la adresa de e-mail office@osut.ro

Data limită de trimitere a formularului este 29 iunie 2020.