Recuperarea prezențelor la sport

În perioada 9-19 iunie, intervalul orar 09:00-12:00, se vor desfășura activitățile de recuperare a prezențelor la disciplina Educație Fizică – curs general. Acestea vor avea loc doar în zilele lucrătoare din perioada menționată anterior, pe platforma Classroom. Codul pentru accesarea acestui curs este: r2gkjla

 

Pentru recuperarea prezențelor trebuie să urmați următorii pași:

  1. Completați o cerere, pe care o veți găsi la sfârșitul postării, în care veți indica:

➡️ facultatea;

➡️ programul de studii (specializarea);

➡️ grupa;

➡️ seria;

➡️ numărul de prezențe; 

➡️ numele cadrului didactic responsabil pentru recuperarea prezențelor, pe care-l veți contacta ulterior.

  1. Cererea completată va fi trimisă pe adresa de e-mail a cadrului didactic pentru a primi avizul lui.
  2. Cererea avizată de cadrul didactic este trimisă pe e-mailul secretariatului facultății, după care se pot achita prezențele (15 lei/o prezență) la casieria UVT (program L-V, 09:00-15:00), însă recomandarea noastră este să efectuați plata în regim online, cu cardul bancar, pe StudentWeb, secțiunea ,,Financiar-Plăţi”.
  3. După plata prezențelor, veți prezenta (online) chitanța profesorului. În baza chitanței aveți dreptul de a recupera prezențe. În cazul în care tranzacția a fost efectuată în regim online, dovada plății o puteți găsi pe StudentWeb, la secțiunea ,,Financiar-Documente Plată”  
  4. Dacă trebuie să recuperați mai multe semestre, veți achita suma aferentă celor 10 ore ce corespund fiecărui semestru.
  5. Numărul maxim de ore pe care puteți să-l recuperați într-o zi este de maximum 3.

Cerere     Recuperare absențe     Regulament recuperari