OSUT Recrutează – Dăm lumea peste cap

Dăm lumea peste cap

 

Suntem în acea perioadă a anului în care ne deschidem porțile pentru voi! OSUT face parte din Universul de Vest și este dornic să cunoască noi locatari. Lumea noastră este puțin pe dos, iar în cele ce urmează vă vom explica despre ce e vorba.
Cum te uiți înspre bolta noastră cerească, numită și Reprezentare Studențească, poți vedea cele mai mari două corpuri cerești: drepturile și obligațiile studențești. Acestea ne oferă lumină noaptea și căldură în timpul iernii, ele asigurându-ne oxigenul pentru a trăi în continuare în acest univers.
Ridicând privirea, poți observa cum rădăcinile celor mai înalți dintre copaci ating cerul și cum frunzele lor coboară până la pământ. În această lume puțin pe dos, trăim noi, voluntarii. Trecerea timpului este, bineînțeles, simțită și printre noi și este marcată de sărbători numite, în cultura noastră, proiecte.
Anul începe cu Balul Bobocilor UVT, sărbătoare dedicată noilor locatari ai lumii noastre. În această perioadă, le oferim bobocilor prilejul de a străluci în lumina reflectoarelor.
Mai apoi, ne alegem apărătorii drepturilor și obligațiilor studențești prin Democrația în UVT. După alegeri, gardienii numiți și consilieri, senatori sau șefi de cămin, se asigură că totul este respectat pentru alinierea perfectă a planetelor.
Cum în lumea noastră tehnologia este nelipsită, ne bucurăm și de sărbătoarea ITFest. În cadrul acesteia, se reunesc pasionații de IT și desfășoară activități precum conferințe, workshopuri și lan party-uri.
A doua parte a anului începe cu Abecedarul Carierei. Această sărbătoare este dedicată pasionaților de economie, management, dar și celor care se pregătesc pentru a intra pe piața muncii.
Ne apropiem apoi de cea mai mare sărbătoare a noastră, StudentFest. În cadrul acestui proiect prin care celebrăm arta și cultura, sunt promovate noile talente din domenii diversificate precum: muzică, dans, literatură, teatru, arte plastice, arte foto-video, arte urbane și altele.
Viitorii locatari sunt inițiați prin proiectul West Summer University. Pe parcursul acestuia, participanții simulează viața de cetățean al Universului de Vest. În lumea noastră poți să cazi în sus și să te ridici în jos. Această lume este călăuzită de Reprezentarea Studențească și fiecare proiect este un prilej de sărbătoare. Vrei să-ți dăm lumea peste cap? Îndreaptă-ți pașii spre OSUT!