Liste Finale etapa II – Cazare Vară 2018

Atașat acestui articol găsiți documentul care cuprinde lista finală a studenților beneficiari ai locurilor de cazare pe perioada verii, la sfârșitul căruia puteți găsi legenda cu informațiile necesare.

Menționăm că au fost luate în considerare toate confirmările și mail-urile trimise la adresa cazarevara@osut.ro până în data de 12 iulie, ora 13:00.

Vă reamintim că studenții Facultății de Drept vor fi cazați în căminul Drept, iar cei care au stat pe parcursul anului universitar în căminul Camelia vor sta și pe perioada verii tot în acel cămin.

Studenții care beneficiază de un loc de cazare pe durata vacanței de vară se vor caza în perioada 23-24 iulie. Studenţii cazaţi în căminele C13 şi C17, care NU beneficiază de cazare pe perioada verii, au obligaţia de a elibera camerele până la data de 16 iulie, cel târziu. Studenţii cazaţi în celelalte cămine UVT au obligația de a elibera camerele până la data de 24 iulie, excepție făcând cei cazați în căminul C15, care trebuie să elibereze camera cel târziu în 23 iulie.

ATENŢIE! Studenţii care NU se vor caza în perioada 23-24 iulie, îşi vor pierde locul de cazare pe timpul verii.

Taxe pentru luna august și septembrie:
C17 – 180 lei/lună;


C13, Camelia – 200 lei/lună;

Drept – 200 lei/lună + utilități.
Pentru mai multe informații despre cazarea pe perioada verii, accesați următorul link: https://osut.ro/cazare-vara-2018/