Întâlnire cu reprezentanții studenților la Ministerul Educației Naționale

Luni, 23 aprilie, reprezentanții studenților din structurile de conducere ale Universităților care fac parte din Consorțiul „Universitaria” vor fi prezenți la sediul Ministerului Educației Naționale, unde vor lua parte la o întâlnire cu reprezentanții acestei instituții în vederea discutării modului în care au fost distribuite locurile bugetate în universitățile amintite.

Din partea Universității de Vest din Timișoara vor participa la discuții colegii noștri Ovidiu Boldor, președinte OSUT și delegat al studenților în Consiliul de Administrație UVT și Nadia Tismănaru, vicepreședinte OSUT, membru în senatul UVT.

Întrucât ne dorim ca mediul universitar în care studiem să fie unul de calitate, iar criteriile după care se distribuie locurile bugetate să fie transparente, considerăm această invitație un prilej de a purta un dialog cu dicidenții din minister cu privire la tăierea locurilor bugetate în universitățile de elită din România. Așteptăm întâlnirea cu mult interes și sperăm ca în urma celor discutate să ajungem la rezultate pozitive.