Hazliții Timișoara caută un coordonator de evenimente!

Hazliții Timișoara își mărește echipa și caută un coordonator de evenimente! Dacă jovialitatea, meticulozitatea, spiritul ordonat și carisma sunt printre calitățile tale principale, te așteptăm să ne cunoaștem mai bine!

Care vor fi responsabilitățile tale:

– vei conduce și dezvolta o echipă de animatori
– vei concepe programul săptămânal de evenimente
– vei căuta în permanență modalități prin care poți îmbunătăți și simplifica activitatea ta și a celor pe care îi ai în subordine
– vei gestiona produsele: stocuri, aprovizionare, mentenanță
– vei face în permanență research inovativ: vei analiza piața din domeniu și vei căuta să aduci mereu idei de noi produse, sau de desfășurare a evenimentelor.

Cum ne dorim să fii:

– disciplinat, ordonat și extrem de bine organizat
– cu mari abilități de comunicare
– sociabil și carismatic
– consecvent
– șofer categoria B.

Ce îți oferim:

– desfășurarea activității într-un mediu vesel, prietenos și tânăr
– salariu motivant
– prime și bonusuri, în funcție de performanță
– program flexibil.

Hazliții are o experiență de 5 ani în organizarea de petreceri pentru copii, timp în care am înțeles foarte bine care sunt dorințele copiilor și așteptările părinților. Petrecerile pe care le punem la punct se transformă într-o experiență specială, pentru că beneficiem de toate elementele pe care micuții și le-ar putea dori pentru un eveniment de neuitat: recuzită tematică, personaje hazlii, numere de animație, decorațiuni din baloane și multe altele. Evenimentele noastre pun în prim plan mai ales copiii, însă colorăm orice gen de eveniment, prin decorațiuni aparte și atmosferă memorabilă.

Dacă ești o persoană haioasă, dar știi să te organizezi bine, te așteptăm să ne contactezi prin mesaj privat sau la adresa de email office@hazlitii.ro