Evaluarea cadrelor didactice

Până în data de  18.01.2020, studenții Universității de Vest din Timișoara pot participa la evaluarea activității cadrelor didactice pentru munca depusă în primul semestru al anului universitar în curs. 

Evaluarea cadrelor didactice are o importanță majoră întrucât aceasta contribuie la îmbunătățirea procesului educațional și la creșterea performanței activității didactice. 

De asemenea, evaluarea efectuată de către studenți are caracter CONFIDENȚIAL,  răspunsurile fiind criptate în așa fel încât să nu poată fi identificați autorii. 

Astfel, vă îndemnăm să realizați evaluarea în mod obiectiv și să tratați cu seriozitate această temă. 

Pașii pe care trebuie să-i parcurgeți sunt următorii:

  1. Primul pas reprezintă logarea pe platforma elearning.e-uvt.ro, cu ajutorul adresei instituționale (e-uvt);
  2. După acțiunea de logare veți ajunge într-un ecran cu două opțiuni, din care este obligatoriu să alegeți una:

“Nu doresc să fac evaluarea / Doresc să fac evaluarea”;

  1. Dacă alegeți să faceți evaluarea va trebui să acordați o notă generală pentru fiecare curs/seminar pe care l-ați parcurs în acest semestru;
  2. Acolo unde este cazul, puteți să adăugați un comentariu liber, o recomandare;
  3. Suplimentar, se poate realiza și o evaluare în profunzime pentru materiile pe care le-ați parcurs cu mai multă atenție prin accesarea unui set de 9 criterii distincte;
  4. Atât nota generală, cât și notele de la criterii se acordă de la 1 la 10;
  5. În cazul în care sesizați erori în structura disciplinelor și atribuirea cadrelor didactice aferente vă rugăm să le semnalați prin accesarea butonului de AJUTOR sau să ne contactați prin intermediul paginii de Facebook sau grupului de discuții OSUT.