Evaluarea cadrelor didactice

Până în data de 2 iunie 2019, studenții Universității de Vest din Timișoara pot efectua evaluarea activității cadrelor didactice din semestrul în curs.

Conform Hotărârii Senatului nr. 18/20.10.2016, evaluarea cadrelor didactice se realizează online și este obligatorie cel puțin asumarea, în cazul în care nu se dorește evaluarea, prin accesarea opțiunii „Nu doresc realizarea evaluării”.
Această activitate reprezintă un element de o reală importanță în cadrul procesului educațional, care contribuie la creșterea performanței cadrelor didactice.

Totodată, evaluările pe care studenții le efectuează sunt 100% anonime, răspunsurile fiind criptate în așa fel încât să nu poată fi identificați autorii răspunsurilor, acest fapt constituind o încurajare pentru efectuarea acestora în mod obiectiv de către toți studenții.
Pașii pe care trebuie să-i parcurgeți sunt următorii:

  1. Primul pas reprezintă logarea pe platforma elearning.e-uvt.ro, cu ajutorul adresei instituționale (e-uvt);
  2. După acțiunea de logare veți ajunge într-un ecran cu două opțiuni, din care este obligatoriu să alegeți una
    Nu doresc să fac evaluarea / Doresc să fac evaluarea;
  3. Dacă alegeți să faceți evaluarea va trebui să acordați o notă generală pentru fiecare curs/seminar pe care l-ați parcurs în acest semestru;
  4. Acolo unde este cazul, puteți să adăugați un comentariu liber, o recomandare;
  5. Suplimentar, se poate realiza și o evaluare în profunzime pentru materiile pe care le-ați parcurs cu mai multă atenție prin accesarea unui set de 9 criterii distincte;
  6. Atât nota generală cât și notele de la criterii se acordă de la 1 la 10;
  7. În cazul în care sesizați erori în structura disciplinelor și atribuirea cadrelor didactice aferente vă rugăm să le semnalați prin accesarea butonului de AJUTOR sau să ne contactați prin intermediul paginii de Facebook sau grupului de discuții OSUT Timișoara.