Disciplina opțională Educație Fizică și Sport

Studenții care nu sunt înmatriculați la Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) sunt obligați să aibă patru semestre de sport pentru a putea intra în examenul de licență. Aceste 4 semestre sunt gratuite în anul I și II, un semestru însemnând 10 prezențe obligatorii.

Înscrierile se fac în primele două săptămâni de la începerea anului universitar (2-13 octombrie) în ziua, ora și locația din orarul anexat mai jos. Fiecare student are posibilitatea de a-și alege sportul pe care vrea să-l urmeze și de a se prezenta la profesor cu o adeverință medicală, care să ateste că studentul e apt pentru efort fizic, eliberată de medicul de familie sau de un medic din policlinica studențească. În cazul în care nu este apt, acesta trebuie să se înscrie la gimnastică medicală pe baza unei adeverințe de la medicul specialist.

Programul policlinicii studențești este împărțit pe facultăți și îl puteți găsi aici: http://www.policlinicastudenteasca.ro/judete/timis/policlinica.php

Studenții care nu și-au îndeplinit numărul total de prezențe, le pot recupera în sesiunile II aferente fiecărui semestru și sesiunea C, plătind 15 lei/prezența. Dacă situația nu este încheiată nici în sesiunea de recuperări, prezențele făcute nu sunt luate în considerare. În anul III sau IV (Drept, Teologie) de studii, semestrele de sport se plătesc, taxa fiind de 150 lei/semestrul. Vom reveni cu informații despre procedură atunci când vom anunța toate detaliile cu privire la sesiunea de recuperare a prezențelor la sport.

 

Orar-Sport-Curs-General-sem.I-2017-2018