Cele mai ieftine sejururi de schi în Alpii Francezi!

Agenția de turism online Studentski.ro te duce la cele mai tari stațiuni de schi din Franța, la prețuri foarte avantajoase.

Schiul și snowboard-ul sunt sporturi de iarnă din ce în ce mai populare, dar în același timp și cele mai scumpe. Echipament, abonament de schi, transport, cazare… nu este ușor să faci rost de ele ca și student. Tocmai din acest motiv s-a înființat marca Student Ski: pentru a le oferi studenților  posibilitatea de a participa la o escapadă de schi plină de distracție, sport și libertatea neînfrânată a coborârii într-un gol alpin – toate acestea, în Paradisul schiului: Alpii Francezi!

Mulți dintre noi visează să petreacă lunile de iarnă între vârfurile acoperite de zăpadă. Echipa Studentski.ro, cu o conducere profesionistă formată în Cluj-Napoca în domeniul turismului, transformă tocmai acest vis în realitate de zi cu zi. Scopul lor este popularizarea pe scară largă a schiului ca și sport și distracție de iarnă. Șase organizatori stau în Alpi întregul sezon de schi, pentru a le oferi experiențe de neuitat studenților!

Oriunde te duci cu Studentski.ro, ai posibilitatea să închiriezi echipament sau chiar să înveți arta schiului sau a snowboard-ului cu instructori profesioniști și entuziaști.

Pe gustul studenților

De-a lungul săptămânii, se organizează programe de schi și activități încontinuu: cursuri de schi și snowboard la nivel începător și avansat, ture free ride și off-piste, vizită la Monaco sau Grenoble, programe wellness, barbecue party și vin fiert – și desigur, petreceri până în zori.

Organizatorii Studentski.ro, având o experiență de aproape 10 ani, aleg cazările cele mai bune cu mare grijă, cunosc stațiunile și au reușit să negocieze prețuri imbatabile de-a lungul anilor. Astfel, le oferă aventura de o săptămână la prețuri accesibile studenților și tinerilor iubitori de schi și snowboard.

 

Echipa de organizatori

Cu doar 170 de euro, poți participa la un astfel de sejur (cazare 7 nopți + skipass 6 zile + programe) la riviera Alpilor: Isola 2000. Celelalte două destinații, Les 2 Alpes și Chamrousse, vă așteaptă cu unul dintre cei mai mari ghețari din Europa, La Grave, paradisul freeride și pârtii olimpice. În plus, transportul cu autocarul se face acum direct din Timișoara!