Cazare pe perioada verii 2019 – rezultate

La finalul acestui articol se regăsește lista cu repartizarea studenților în cămine pe perioada verii.

Persoanele care au stat în timpul anului universitar în cămine de 2 sau 3 persoane (C12, C13, Camelia, Drept) au fost repartizați în căminul C12, iar persoanele care au stat în cămine de 4 sau 5 persoane (C3, C15, C16, C17), dar și cele care nu au fost cazate în căminele UVT, au fost repartizate în căminul C16.

Studenții care au fost cazați în căminul Drept pe perioada anului universitar și se regăsesc pe lista întocmită la nivelul Facultății de Drept au fost repartizați în căminul Drept.

Din moment ce numărul persoanelor care ar fi trebuit repartizate în căminul C16 depășea capacitatea căminului, primele 26 de persoane în ordinea descrescătoare mediilor, dintre cele care aveau prioritate la cazare și ar fi trebuit să stea în căminul C16, au fost repartizate în căminul C12.

Persoanele care sunt marcate cu roșu în tabel nu au primit loc de cazare, motivul fiind specificat pe coloana „mențiuni”.

Eventualele contestații se pot depune la sediul OSUT (UVT, camera 247; program: L-V 9:00-17:00) sau la adresa de e-mail cazarevara@osut.ro până mâine, 2 iulie, ora 23:59.

Studenții care nu beneficiază de cazare pe perioada verii trebuie să elibereze camerele până în data de 8 iulie, iar cei care beneficiază în continuare de cazare, cel târziu în data de 16 iulie.

Cazările efective vor avea loc în zilele de 15 și 16 iulie. Vom reveni ulterior cu un anunț cu privire la intervalul orar.

Studenții care NU se vor caza în perioada 15 – 16 iulie își vor pierde locul de cazare pe timpul verii.

Taxa lunară de cazare pe perioada verii va fi de 180 de lei pentru căminul C16, 200 de lei pentru căminul C12, respectiv 200 de lei + utilități pentru căminul Drept.

listă finală cazare vară