Cazare 2017-2018 etapa III

Studenții care au fost admişi la una din facultăţile UVT în sesiunea septembrie 2017 urmează să-şi depună dosarul de cazare pe platforma cazare.uvt.ro în perioada 19-20 septembrie 2017, utilizând contul şi parola primite pe adresa de e-mail lăsată la înscrieri. Cei care nu şi-au primit datele de logare, rugăm să-i contacteze printr-un mail cât mai rapid pe cei de la Departamentul de Informatizare, la adresa support@e-uvt.ro.

 

Fiecare student va avea posibilitatea de a alege modul în care și-ar dori să-i fie evaluat dosarul: caz social sau academic (media de admitere și activități extracurriculare).

 

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR CE ÎȘI DEPUN PE CAZ SOCIAL:

Conform Regulamentului de Cazare anexat mai jos, studenții care-și depun pe caz social NU pot beneficia de un loc într-un cămin de 2 sau 3 persoane. Aceste cămine sunt: Camelia, Drept, C12 și C13. Pentru a evita invalidarea dosarului, vă rugăm să optați pentru unul din căminele de 4 sau 5 persoane printre care se numără: C3L, C15, C16, C17. Dosarul social trebuie să conțină TOATE documentele specificate în Anexe, Regulamentul de Cazare 2017-2018.

 

Confirmarea se va face online, prin intermediul platformei în perioada 21-22 septembrie, iar următoarele proceduri se vor desfăşura conform calendarului anexat mai jos. Cazarea efectivă începe din 22 septembrie până în 26 septembrie. Studentul care nu-și confirmă locul sau nu se prezintă în perioada indicată pentru a încheia contractul de cazare, riscă să-și piardă locul.

 

Pentru a afla mai multe despre calendarul de cazare, orarul și documentele necesare, vă rugăm să accesați următorul link: https://osut.ro/cazari-efective-2/

 

Românii de pretutindeni își pot depune cereri online, la adresele de mail ale celor din Comisia de Cazare a facultății respective sau la secretariatul facultății printr-un apel telefonic sau prezentare fizică. Toate informațiile cu privire la datele de contact pot fi găsite pe site-ul fiecărei facultăți în parte.

 

Etapa III de cazare, septembrie 2017:

(pentru studenții din anul I licență și anul I master admiși în sesiunea de admitere din luna septembrie)

19 – 20 septembrie – Depunerea dosarelor pe platforma „Cazare on-line”;

21 septembrie – Evaluarea dosarelor și distribuirea locurilor;

22 septembrie – Afișarea rezultatelor;

23 septembrie – Depunerea contestațiilor pe platforma „Cazare on-line”;

25 septembrie – Rezolvarea contestațiilor de către BCF și afișarea rezultatelor finale.

 

Mai jos aveți Ghidul de utilizare a platformei și Regulamentul de Cazare 2017-2018.

Ghid

REGULAMENT-DE-CAZARE-2017-2018_2017_06_29_13_48_22_949