Democrația în UVT – Alegeri

Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), în calitate de organizație studențească legal constituită și reprezentativă la nivelul Universității de Vest din Timișoara, organizează, ca în fiecare an, proiectul Democrația în UVT, în cadrul căruia se aleg studenții reprezentanți, alegerile fiind organizate conform Regulamentului de alegere a studenților reprezentanți din UVT (atașat la finalul articolului).

În perioada 9 noiembrie – 13 noiembrie se pot depune candidaturi pentru funcțiile de studenți-doctoranzi reprezentanți în Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat, dar și pentru funcțiile ce nu au fost încă ocupate în Consiliile Școlilor Doctorale (Şcoala Doctorală în domeniul Fizică, Şcoala Doctorală în domeniul Chimie, Şcoala Doctorală în domeniul Geografie, Şcoala Doctorală în Ştiinţe Umaniste, Şcoala Doctorală în domeniile Filosofie, Sociologie, Ştiinţe Politice, Şcoala Doctorală în domeniile Psihologie, Şcoala Doctorală în domeniul Drept, Şcoala Doctorală în Ştiinţe Economice, Şcoala Doctorală în Arte). Acestea se depun prin e-mail la adresa [email protected] și trebuie să conțină CV-ul, scrisoarea de intenție și declarația privind neapartenența în structura de conducere a unei organizații ce aparține unui partid politic, semnată.

Campania electorală se va desfășura în perioada 14 noiembrie – 19 noiembrie, aceasta fiind strict INTERZISĂ în afara perioadei menționate.

Alegerile efective pentru studenții-doctoranzi reprezentanți în Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat și în Consiliile Școlilor Doctorale vor avea loc în data de 20 noiembrie în sediul central UVT, la etajul 1, în fața Aulei Magna.

Pentru funcția/funcțiile de studenți-doctoranzi reprezentanți în Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat poate candida orice student-doctorand, iar pentru funcția de student-doctorand reprezentant în Consiliile Școlilor Doctorale poate candida orice student-doctorand înmatriculat la Școala Doctorală respectivă.

La alegerile pentru studenți-doctoranzi reprezentanți în Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat pot vota toți studenții-doctoranzi, iar pentru studenți-doctoranzi reprezentanți în Consiliile Școlilor Doctorale pot vota toți studenții-doctoranzi din cadrul Școlii Doctorale respective.
  

Regulament de alegere a studenților reprezentanți