Redirecționează 2% din impozitul pe venit către OSUT

Tu te-ai gândit către cine ai vrea să redirecționezi cei 2% din impozitul pe venit?

Nu te costă nimic! Potrivit Codului fiscal ai dreptul să-ți direcționezi banii, pe care oricum îi plătești statului, acolo unde vrei tu. Tot ceea ce trebuie să faci este să completezi Formularul 230.

Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 2%, banii rămân statului.
Dacă îți doreşti şi mai mult să sprijini mişcarea studențească pe care o realizăm poți să strângi formularele şi de la colegii de serviciu, prieteni, familie şi să ne anunți.

Urmează 3 pași simpli prin care poți ajuta OSUT.

 

1) Descarcă formularul 230 – dacă ai înregistrat venituri din salariu sau pensie
2) Durata de completare a acestui formular este de aproximativ 3 minute.
3) Pentru depunerea formularului poți apela la 2 variante: ori poți aduce formularul la sediul OSUT, de unde se vor depune la comun cu toate celelalte înainte de a se termina perioada de depunere la ANAF; ori le poți duce chiar tu la ANAF pentru a le depune. Data limită de depunere a formularelor la Administrația Financiară de care aparții este 25 MAI 2017.
Ca un mic ajutor, aici poți găsi detalii privind Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) de care aparții cu domiciliul:

Descarca Declaratia 230